25 aprilie 2020

36 biscuiți 

Ingrediente:

250 ml sirop arțar
180 g ciocolata neagră
180 g nuci plecane
50 ml ulei de cocos
50 g seminte de in măcinate 
250 g tarate ovăz
150 g faina ovăz 
50 g faina de grâu 
150 g ovăz fin 
5 linguri drojdie inactivă 
Apa in funcție de nevoie

-

Mod de preparare:

1. Amestecati uleiul de cocos cu siropul de arțar pana sunt incorporate foarte bine
2. Intre timp hidratați semințele de in măcinate in aproximativ 150 ml apa.
3. Adăugați semințele de in peste amestecul cu ulei de cocos și sirop de arțar.
4. Treptat adăugați faina de ovăz și faina de grâu.
5. După ce ati incorporat faina adăugați tărâțele de ovăz și ovazul fin. (Puteți omite fulgi de ovăz fin, eu ii adaug pentru mai multă țesătura)
6. La final adăugări fulgii de drojdie inactivi, urmând sa țigări ciocolata și nucile pecane pentru a le adauga in compoziție.
7. Compoziția trebuie sa fie lipicioasa dar sa o puteți modela in mâna.
8. Lăsați compoziția la frigider 20-30 min in Timo ce încălziți cuptorul la 200C.
9. Formați biluțe din aluat și asezatile in tava urmând sa presați biscuiți cu o furculița.
10. Lăsați-i in cuptor aproximativ 15-20 min sau pana sunt fermi la suprafața.
11. Ii puteți servi imediat sau ii puteți păstra la frigider o săptămâna.

 

 

Biscuiti pentru stimularea lactatiei